Celebrity
Μιρέλα Ρούτσι: Η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι ξεκαθαρίζει - "Δεν καλέσαμε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή"

Άκουσε το άρθρο
Το πρωί της Κυριακής, 5 Οκτωβρίου, η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι, Μιρέλα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".
Η Μιρέλα Ρούτσι αφού μίλησε για την απεργία πείνας που κάνει ο σύζυγός της στο Σύνταγμα προκειμένου να του δοθεί η άδεια να γίνει εκταφή του παιδιού τους, αλλά και να πραγματοποιηθούν τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του, δέχτηκε και άλλες ερωτήσεις από το πάνελ.
Συγκεκριμένα, η Μιρέλα Ρούτσι ρωτήθηκε και αν καλούν επώνυμα πρόσωπα στο Σύνταγμα και εκεί που βρίσκεται ο σύζυγός της προκειμένου να πάρει μεγαλύτερη προβολή το θέμα. Μάλιστα, δόθηκε το παράδειγμα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, μιας και ο ηθοποιός σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε δίπλα στον Πάνο Ρούτσι ύστερα από δικό του κάλεσμα.
«Ήθελε ο άνθρωπος να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή. Επειδή η Δέσποινα είναι στη Θεσσαλονίκη, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να έρθω να συμπαρασταθώ σε αυτόν τον άνθρωπο που διεκδικεί το αυτονόητο, να δει πώς πέθανε το παιδί του. Aυτό. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο», είχε πει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε δηλώσεις που έκανε στα τηλεοπτικά συνεργεία. Δείτε ΕΔΩ!
Η απάντηση της Μιρέλας Ρούτσι
«Όχι. Κατηγορηματικά όχι», είπε αρχικά η Μιρέλα Ρούτσι στην ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.
«Εγώ δεν ήμουν στο Σύνταγμα. Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν ότι είναι εκεί. Δε γνώριζα ότι θα πάει», πρόσθεσε στη συνέχεια η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι.
Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε αν υπάρχει πιθανότητα να τον είχε καλέσει ο σύζυγός της με εκείνη να απαντά: «Δε νομίζω. Τον ρώτησα και μου είπε όχι».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!