Celebrity
Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Πολλοί θα το κατακρίνουν αυτό, δεν το έχω ξεπεράσει…"

Άκουσε το άρθρο
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή «Pet Stories» με τη Νίκη Ζαρκάδα για δύο πολύ σημαντικά κεφάλαια της ζωής του, την απώλεια του αγαπημένου του σκύλου, Ζους, με τον οποίο μοιράστηκε 12 χρόνια, και τον γιο του, Πάρη.
Όπως εξομολογήθηκε ο σκύλος του ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός σκύλος ήταν συνοδοιπόρος, φίλος και μέλος της οικογένειάς του και η απουσία του άφησε ένα μεγάλο κενό.
«Η απώλεια του Ζους είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, θέλει τον χρόνο του και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το διαχειριστείς. Μου λείπει πάρα πολύ…Θυμάμαι μια περίοδο της ζωής μου που πέρασα τη δική μου κατάθλιψη ότι ήταν ακόμα πιο εκδηλωτικός… Η Λαβ νιώθει την απουσία του. Κι αυτή είναι μεγάλη, είναι 12 ετών. Αρνούμαι να πιστέψω ότι έχει φύγει. Είναι πολλά τα μαθήματα που πήρα. Είναι το πρώτο μου παιδί. Πολλοί θα το κατακρίνουν αυτό, αλλά δε με νοιάζει. Είναι το πρώτο μου παιδί. Δεν το έχω ξεπεράσει», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μη μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή του.
Κατόπιν, για τον γιο του, Πάρη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Τον γνώρισε τον Ζους ο Πάρης. Επειδή για μένα ήταν πολύ σημαντικός, έγινε και στον Πάρη. Ο Ζους κατάλαβε ότι και ο Πάρης ήταν πολύ σημαντικός για μένα, και είχε γίνει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο. Ο Πάρης βγαίνει έξω, βλέπει σκύλο και τρελαίνεται, αλλά του έχω μάθει ότι πρέπει να ρωτάμε πριν χαϊδέψουμε έναν σκύλο. Έχει κόλλημα με τα ζωάκια. Του αρέσουν πάρα πολύ. Προσπαθώ να του μάθω τον σεβασμό, και καλύτερος εκπαιδευτής από τον σκύλο, δεν υπάρχει. Τώρα που δεν τον έχω κάθε μέρα με ζορίζει πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά, τα σκυλιά και ο άνθρωπος γενικότερα θέλουν ποιοτικό χρόνο και όχι θεωρητικό».
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!