ant1news.gr Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

20/08/2025 16:30

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δυο ημέρες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Δρομοκαΐτειο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος ως καρτούν να ερμηνεύει το κομμάτι "Ζηλεύω".

«Όταν και ο Μαζωνάκης σε χάρτινη έκδοση νιώθει περισσότερα από σένα», γράφει πάνω το βίντεο.

Δείτε επίσης! Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες ώρες μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική & η κατάσταση του τραγουδιστή

Ακόμη, στο εν λόγω βίντεο είναι γραμμένοι και κάποιοι στίχοι από το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο "Τρελός".

«Ίσως εγώ να ‘μαι τρελός, αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν με έκανες καλά στην αγκαλιά σου», γράφει η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος πλέον βρίσκεται σπίτι του μετά από τέσσερις ημέρες παραμονής στην ψυχιατρική κλινική.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)