ant1news.gr Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 15:21 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:46

Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες

Η Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη τα ξημερώματα της 20ης Νοεμβρίου στη Βουλιαγμένη.

Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ μάλιστα κρίθηκε ένοχη και για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται με το δικαστήριο να της αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Συγκεκριμένα καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για κυκλοφορία οχήματος χωρίς πινακίδες καθώς και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Υπενθυμίζεται ότι η η δίκη της ηθοποιού στο Αυτόφωρο είχε αναβληθεί για σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερη μετά από ποινική δίωξη που της ασκήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος, προκειμένου να προσκομιστούν οι βεβαιώσεις ότι έχει πληρώσει τις κλήσεις.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σύμφωνη με την εισαγγελική πρόταση που ζήτησε ενοχή της ηθοποιού για όλα τα αδικήματα. Ο εισαγγελέας σημείωσε στην αγόρευσή του ότι η κατηγορούμενη οδηγούσε υπό την επήρεια «ήπιας μέθης» ενώ τόνισε ότι είχε υπερβεί κατά 40 χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας

Νωρίτερα ο συνήγορος της ηθοποιού Αλέξης Στεφανάκης είπε στο δικαστήριο ότι οι παραβάσεις της εντολέως του είναι διοικητικές που έχουν πληρωθεί ενώ ζήτησε να μην της αποδοθεί το αδίκημα της οδήγησης χωρίς άδεια, καθώς είχε ήδη πληρώσει σχετικό πρόστιμο και ετοιμάζονταν να πάρει το δίπλωμα της πίσω.

Η γνωστή ηθοποιός συνελήφθη τα ξημερώματα της 20ης Νοεμβρίου στη Βουλιαγμένη για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης, επίσης δεν είχε δίπλωμα, ούτε πινακίδες στο όχημά της, καθώς της είχαν αφαιρεθεί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Επιπλέον σε έλεγχο της τροχαίας διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ενώ είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόστιμο της ΣΤΑ.ΣΥ στον ανάδοχο αναβάθμισης συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις

Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ

Τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ σφηνώθηκε σε νταλίκα - Τραυματίστηκε η έγκυος οδηγός




12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)