ant1news.gr "Αποκαλύψεις": Μητέρα κατήγγειλε παιδόφιλο στις Αρχές - Μου είπαν να τον κάνω μπλοκ γιατί αλλιώς θα πάρει χρόνο | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

01/12/2025 16:34

"Αποκαλύψεις": Μητέρα κατήγγειλε παιδόφιλο στις Αρχές - Μου είπαν να τον κάνω μπλοκ γιατί αλλιώς θα πάρει χρόνο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα ηχητικά ντοκουμέντα που φέρνουν στο φως οι "Αποκαλύψεις" τα οποία έστελνε ο παιδόφιλος στην 10χρονη.

"Αποκαλύψεις": Μητέρα κατήγγειλε παιδόφιλο στις Αρχές - Μου είπαν να τον κάνω μπλοκ γιατί αλλιώς θα πάρει χρόνο
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά έναν παιδόφιλο ο οποίος παρενοχλούσε 10χρονο κορίτσι μέσω των social media, έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Αποκαλύψεις".

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη εκπομπής, η 10χρονη διατηρούσε λογαριασμό στο TikTok από όπου και την εντόπισε ο άνδρας, της έστειλε προσωπικό μήνυμα και στη συνέχεια της ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες με ακατάλληλο περιεχόμενο. Η ανήλικη ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της η οποία άρχισε να προσποιείται ότι είναι η 10χρονη με σκοπό να αποκαλύψει την ταυτότητα του παιδόφιλου.

Η μητέρα της πήγε στο Α.Τ όπου τους έδειξε τα γραπτά και τα ηχητικά μηνύματα που έστελνε ο παιδόφιλος στην κόρη της, με τον αστυνομικό να λέει στη γυναίκα «υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι εκεί έξω, κάνε τον μπλοκ».

Τα ηχητικά μηνύματα που έστελνε ο άνδρας στο κορίτσι και παρουσίασαν αποκλειστικά οι "Αποκαλύψεις" σοκάρουν.

Να σημειωθεί πως ο παιδόφιλος γνώριζε πως μιλά με 10χρονο κορίτσι.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ αλλά και όσα δήλωσε η μητέρα της ανήλικης:

Ειδήσεις σήμερα: 

Mητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η γνώση είναι η πιο αποτελεσματική πρόληψη

Τροχαίο δυστύχημα στην Λούτσα: Για κακούργημα διώκεται ο 29χρονος

Τραμπ: Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία δεν βοηθάει τις διαπραγματεύσεις για ειρήνη






12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)