Κοινωνία
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 43χρονος Γερμανός που βιντεοσκοπούσε παράνομα στις ανδρικές τουαλέτες του αεροδρομίου
Στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, αστυνομικοί εντόπισαν τρία παράνομα βίντεο κι άλλα πέντε, τα οποία είχε διαγράψει.

Άκουσε το άρθρο
Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε ο 43χρονος, υπήκοος Γερμανίας, που παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα πολίτες στις ανδρικές τουαλέτες του διεθνούς αεροδρομίου «Μακεδονία».
Ο 43χρονος, με ισπανική καταγωγή, είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία άντρα που τον αντιλήφθηκε να βιντεοσκοπεί τον ανήλικο γιο του, την ώρα που έκανε την ανάγκη του. Στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, αστυνομικοί εντόπισαν τρία παράνομα βίντεο κι άλλα πέντε, τα οποία είχε διαγράψει.
Εις βάρος του απαγγέλθηκε κακουργηματική δίωξη για παράνομη καταγραφή μη δημόσιας πράξης, κατηγορία την οποία ο ίδιος φέρεται να αποδέχθηκε. Απολογούμενος στην ανακρίτρια, είπε ότι βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, χωρίς όμως να δώσει κάποια εξήγηση για τα κίνητρά του. Φέρεται δε, να ισχυρίστηκε ότι το έκανε για πρώτη φορά και δεν είχε πρόθεση να καταγράψει ανήλικους.
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, υπό τον όρο να δίνει, μία φορά το μήνα, το «παρών» στις ελληνικές προξενικές αρχές του τόπου διαμονής του στη Γερμανία.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ - "Δεν παραιτούμαι από την πολιτική δράση"
Κωνσταντοπούλου: Ο Πάνος Ρούτσι ζητάει το αυτονόητο
Παραμένει στο Σύνταγμα ο Πάνος Ρούτσι – Βρίσκεται στην 22η ημέρα απεργίας πείνας
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!